Introducere in Coaching

Federaţia Internationala de Coaching defineste coaching-ul ca fiind „o relatie pe termen lung care ajută oamenii să ajunga la rezultate extraordinare in vietile, carierele, afacerile si organizatiile lor; în timpul sedintelor, clientii isi adancesc procesul de invatare, isi imbunatatesc  performanta si calitatea vietii.

Coaching-ul devine rapid unul dintre instrumentele principale pe care oamenii îl folosesc cu succes ca sa-si imbunatateasca performantele profesionale si/sau personale si sa traiasca viata pe care si-o doresc cu adevarat.

Coachingul se concentreaza pe situatia actuala a clientului si pe ceea ce el doreste să obtina, sa dobandeasca, sa faca in viitorul imediat.

Programul „Introducere in coaching” faciliteaza intelegerea conceptului de coaching precum si a procesului. Clarifica ce este si ce nu este coaching-ul, care sunt principalele categorii de coaching si la ce se refera ele, legatura intre coaching si cresterea performantei individuale si de echipa, cand este adecvata interventia unui manager in „Coaching Style”.

Grup ţintă – manageri, personalul Departamentului Resurse Umane, „High Potentials”

Durata cursului – 4 ore

Numar de participanţi – maximum 20 persoane pe grupă

Daca sunteti interesat sa derulati un program de „Introducere in coaching” in cadrul companiei dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Daca sunteti interesat sa participati la unul dintre programele noastre va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra completand formularul de mai jos.

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Alegeti programul la care doriti sa va inscrieti. Puteti selecta mai multe programe tinand apasata tasta CTRL

Alte comentarii pe care le considerati relevante

captcha
Introduceti codul de verificare de mai sus.