Workshop-uri

Pe termen scurt, este mai eficient să preiei conducerea şi să le spui oamenilor ce au de făcut în loc să ii sprijini pe ei sa identifice propriile solutii la situatiile cu care se confrunta. Vi se pare cunoscut?

Acest stil de management este adecvat pentru o situaţie de criză, cand „arde” ceva, insa din pacate el este practicat si cand nu arde.

Pe termen lung insa, cu cat ii directionezi mai mult pe oameni cu atat mai mult se vor baza pe tine pentru a le indica ce si cum sa faca si acest lucru iti va lua din ce în ce mai mult timp. Esti cumva un manager care petrece mai mult timp, decat si-ar dori, la birou?

Daca iti dezvolti si pui in valoare abilitatile de coach, după o anumita perioada oamenii vor avea din ce in ce mai puţina nevoie de directionare (sa li se spuna ce si cum sa faca) iar tu vei putea delega din ce în ce mai mult, eliberandu-ti timpul pentru activitati pe care numai tu le poţi realiza.

Cei mai buni angajati simt nevoia sa se dezvolte, sa-si asume noi sarcini si responsabilitati, sa fie mai putin directionati si controlati, au nevoie sa fie mai mult sprijiniti si incurajati.

Rolul Managerului Coach este de a indruma, incuraja si creste numarul personalului care obtine performante de top in cadrul companiei. Daca vrei sa devii antrenorul pentru succes atat al tau cat si al echipei cu care lucrezi, sa ai rezultate cu mult mai bune si cu mai putin efort, cursul „Manager Coach” este un prim pas in aceasta directie.

Detalii despre Manager Coach – Basic sau Manager Coach – Avansat

Daca sunteti interesat sa participati la urmatorul program de formare „Manager Coach” va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra completand formularul de mai jos.

Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Alegeti programul la care doriti sa va inscrieti. Puteti selecta mai multe programe tinand apasata tasta CTRL

Alte comentarii pe care le considerati relevante

captcha
Introduceti codul de verificare de mai sus.