Echipa noastra

Alexandru FRUMOSU 

Coach, trainer si consultant cu peste 25 de ani de experienta profesionala in diferite pozitii manageriale si in diferite industrii.  Alexandru s-a format in coaching cu Alain Cardon, Master Certified Coach, finalizand cursurile Metasysteme Coaching Academy.

Este recunoscut internaţional ca si coach de catre International Coach Federation prin atribuirea titlului de Associate Certified Coach. Alexandru este membru fondator al Asociatiei Române pentru Coaching (ARC) si membru în Consiliul de Conducere  al acesteia (2010 -2013).  ARC are ca scop sprijinirea activitatii de coaching in Romania, pentru respectarea valorii proprii a fiecarei persoane, pentru dezvoltarea cu succes a fiecărui individ si a intregii societati romanesti.

Universul nu are un plan ascuns si fix pentru fiecare dintre noi.

Odata ce iei orice decizie si treci la actiune el lucreaza cu si pentru tine.

Prin rezultatele actiunilor tale iti reconfigurezi permanent viitorul.

Nu exista corect sau gresit ci o serie de posibilitati, care se schimba

cu fiecare gand, sentiment si actiune pe care o experimentezi.

Aceasta este ceea ce cred eu.

Alexandru Frumosu – profil detaliat aici:  Bio Alexandru Frumosu RO
Puteti gasi profilul si pe Linked in
Pentru calendarul complet al cursurilor pe 2013 consultati PROGRAMARE CURSURI_MANAGER COACH

Pentru o scurta introducere la cursul Manager Coach click aici

Costel CORAVU
Creator de workshop-uri si seminarii, pasionat de dezvoltare personala si leadership, Presedinte 2012-2013, al Asociatiei Ro

mane pentru Coaching,  cu o combinatie puternica de experiente la activ, Costel isi dedica intreaga sa fiinta pentru ca oamenii sa treaca dincolo de jocul mintii, sa isi redobandească accesul la sursa lor de putere, bucurie si entuziasm, si sa actioneze fara sovaiala in directia implinirii lor ca persoane si ca profesionisti.

Cei 16 ani de “ lupta “ in transeele managementului in mari corporatii internationale l-au ajutat sa dobandeasca o bună expertiza in domeniul afacerilor, dovedita prin realizari notabile: multiplicarea cifrelor de afaceri de pană la sapte ori si premiul pentru cea mai performanta echipa din Europa Centrala si de Est.

Coaching-ul a constituit o cotitura majora in viata lui, purtandu-l spre descoperirea misiunii sale in viata: cea de luminator al constientizarii si de revolutionar al inimii. Certificarea sa ca si coach profesionist de Federatia Internatională de Coaching (ICF) , ca Formator acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor (CNFPA) şi ca Learning Leader de International Coach Academy (ICA), au venit ca  rezultate firesti ale bucuriei lui de a sprijini oamenii sa traiasca cu putere viata pe care o iubesc, in armonie cu ei insisi, cu cele din jur si cu universul .

 

Costel Coravu  - profil detaliat aici: Profil Coach Costel Coravu
Puteti gasi profilul si pe Linked in

 

Pentru calendarul complet al cursurilor pe 2013 consultati PROGRAMARE CURSURI_MANAGER COACH

Pentru o scurta introducere la cursul Manager Coach click aici