Bine ati venit la Manager Coach

Manager Coach se adreseaza managerilor care in conditii de limitari de timp si alte resurse  vor sa atinga o performanta de excelenta in armonie cu viata personala.

Dorinta noastra este  de a pune la dispozitia companiilor si persoanelor individuale o paleta larga de posibilitati de a-si creste performanta, de a se dezvolta profesional si personal, de a-si atinge potentialul pe care il au.

Mediul de afaceri devine din ce in ce mai complex si competitiv, companiile se vad fortate sa-si foloseasca la maximum resursele si capabilitatile. Filozofia de a face „mai mult cu mai putin” pune o enorma presiune pe manageri si angajati. Practic succesul companiilor se bazeaza pe oamenii cu care lucreaza iar managerii, indiferent pe ce treapta ierarhica se afla, se confrunta cu multiple provocari: exigente tot mai mari din partea clientilor, realizarea unor activitati complexe intr-un timp foarte scurt si cu resurse putine, colegi care isi doresc un echilibru intre activitatea profesionala si viata privata, echipe care refuza sa fie conduse in mod autocrat, oameni care prefera sa nu lucreze decat sa faca ceva care nu le place ori intr-un mediu care nu-i stimuleaza sub nici o forma.

Am plecat de la ideea ca singura certitudine in viata este schimbarea iar cei care vor sa schimbe ceva, mai devreme sau mai tarziu, vor ajunge la concluzia ca orice schimbare incepe cu ei. Acest site ofera celor interesati posibilitatea de a alege diverse programe care sa-i acompanieze in cresterea/dezvoltarea personala, profesionala si in atingerea potentialului pe care il au. Toate programele noastre folosesc coaching, inclusiv formarile care sunt realizate in „Coaching Style”.

Detalii despre echipa noastra de coachi gasiti aici.